丝绸之路高校艺术展
No.40 巍巍昆仑之生生不息 (The Great Kunlun Mountains, Великие горы Куньлунь)
发布时间:2021-11-09     点击量:   分享到:

作品简介

《巍巍昆仑之生生不息》

尺寸:120x100cm

推荐单位:陕西师范大学,中国

作品表现了丝绸之路上的昆仑山风光和人民世代繁衍生息的生活场景,揭示人与自然和谐共生相互辉映的关系,从而展现自然景色的崇高之美。

Brief Introduction

“The Great Kunlun Mountains”

Size: 120x110cm

Recommended by Shaanxi Normal University, China

The work shows the scenery of Kunlun mountain on the Silk Road and the living scene of people's reproduction from generation to generation, reveals the harmonious coexistence and mutual reflection between human and nature, so as to show the lofty beauty of natural scenery.

«Великие горы Куньлунь»

120x110см

Шэньсийский педагогический университет, китай

На полотне изображены горы Куньлунь, расположенные на Шёлковом пути, и живая сцена воспроизводства общества из поколения в поколение, что раскрывает гармоничное сосуществование человека и природы и показывает великую красоту природных пейзажей.

作者简介

冯民生,美术学博士,中国美术家协会会员,现任陕西师范大学美术学院院长、教授,博士生导师,教育部高等学校美术学类专业教学指导委员会委员。

About the author

Feng Minsheng, Doctor of Fine Arts, member of the Chinese Artists Association, and the dean of School of Fine Arts SNNU. He is also the professor and the supervisor of Ph.D. candidates. Meanwhile, he worked as a member of the Teaching Steering Committee of fine arts majors in Colleges and universities of the Ministry of education.

Об авторе

Фэн Миньшэн, доктор искусствоведения, член Китайской ассоциации художников, директор Института искусств Шэньсийского педагогического университета, профессор и научный руководитель кандидатской диссертации, член Руководящего комитета по специальности «Искусствоведение» в вузах при Министерстве образования.